News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Бил Гейтс получава чак сега диплома от Харвард

Това става 32 години след напускането на университета

Основателят на Microsoft и най-богат човек в света Бил Гейтс ще получи скоро диплома от Харвард.
Според USA Today, това ще стане през юни 2007-ма, 32 години след като Гейтс беше отчислен от престижния университет. Ще дадат на Бил свидетелство за завършен Харвард по време на 356-та церемония по връчване на дипломи.
Ръководството на университета е решило да издаде диплома на милиардера, заради особените му заслуги в разработката на програмни продукти, както и във връзка с неговата благотворителна дейност.
Бил Гейтс постъпва в Харвард през 1973 година. Той обаче много силно се увлича по компютрите и след две години основава компанията Micro-Soft (по-късно става Microsoft).
Така Гейтс решава да прекрати обучението си в Харвард и се посвещава изцяло на програмирането.

01:41

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

ПриятелиАрхив

Последни новини

Линкове

Реклама
СтатистикаCheck PageRank