News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Създадоха вечна настолна USB лампа

Използва светодиоди и струва само 8 долара

Информация за нова лампа с интерфейс USB, която не изгаря никога, се появи в интернет.
Поставена на бюрото, компактната USB Desk Lamp, висока 23 сантиметра, изглежда симпатично и не пречи на работата. Лампата се захранва от USB, т.е. не е необходим контакт за нейното включване, съобщава pcnews.ru.
Но най-важното, нощните птици могат да са напълно спокойни, че лампата може да изгори в най-неподходящия момент. USB Desk Lamp използва светодиоди като източници на светлина.
Приятна особеност на лампата е бутонът за включване/изключване. Това ще спести на потребителите навеждането под или до бюрото, когато там е разположен настолният компютър, за да изключат лампата.
И накрая, цената е напълно приемлива. Лампата струва само 8 долара в он-лайн магазина www.vat19.com.

01:41

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

ПриятелиАрхив

Последни новини

Линкове

Реклама
СтатистикаCheck PageRank