News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Мъж продава живота си в Интернет...

Никаел Холт обещава на купувача и своите гаджета

24-годишният студент по философия в държавния университет в Нов Южен Уелс, Австралия, Никаел Холт предложи своя „живот” за продан в аукциона eBay с първоначална цена от 5 австралийски долара (3.90 USD), съобщи Sydney Morning Herald.
Срещу тази скромна сума евентуалният купувач получава името, телефонния номер и личните вещи на Холт. Освен той ще представи новия носител на самоличността му на всички свои приятели и „потенциални” любовници, в това число осемте момичета, с които понастоящем флиртува.
В сделката влиза и репертоар от шестте коронни шеги на титуляра, непостоянна връзка с бившето му гадже и четириседмичен курс по обучение за успешно превъплъщаване в личността на Холт. А тя е доста разнообразна и включва каране на сърф, стойки на ръце и умения за въртене на огнени обръчи. От март новият господин Холт ще може да се занимава с увлекателната работа по доставка на плодове, с която настоящият Холт си изкарва прехраната.
Наддаването за живота на Холт започна от 5 австралийски долара и завърши на 7 500 (почти 6 000 американски долара). Победителят се е идентифицирал само с псевдоним "ridderstrade." Холт заяви пред Australian Broadcasting Corp., че е готов да извърши продажбата стига обаче поне един от петте участници в наддаването, дали най-големи суми, да излезе от анонимността си и заплати с истински пари.
В случай, че се осъществи сделка, Холт смята да направи документален филм за процеса на предаване на самоличността си на купувача.

04:19

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank