News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Създават блогове на кучета

"Вашето куче заслужава своя блог" - пише на началната страница на www.toutoublog.com . Това е първата кучешка платформа във Франция, която е била създадена на 4 декември 2006 г., предаде АФП.
Оттогава са пуснати близо 300 кучешки блогове, с които горди собственици показват любимците си и им дават трибуна в Мрежата. Учредител на първия кучешки блог е Себастиан Лавале, собственик на 8-годишния английски булдог Омлет.
"Когато разхождам Омлет по улицата, ме спират по десет пъти на ден" - разказва Лавале. Интересът на минувачите и разговорите с други кучкари дали идея на французина да създаде блог на Омлет.
Чрез блоговете собствениците на кучетата общуват помежду си и фантазират каква информация биха поместили техните домашни животни, ако можеха да говорят. В toutoublog.com господарят остава в сянка, а кучето гордо позира на снимки и видеоматериали и прави въображаеми излияния.
Виртуалността позволява собственикът на куче-блога да бъде надарен с всевъзможни качества. Всеки ден кучешките блогове се отварят от стотици любители на кучета, сърфиращи в мрежата.

17:04

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank