News42

Новини от света на интернет и високите технологии

В eBay се продава сняг от Колорадо

Семейство оферира стоката за 99 цента първоначална цена!
Очевидно на жителите на американския щат Колорадо снегът през последните седмици им е дошъл в повече, защото вече има предложения за продажби на "ценната" стока в eBay.
Разбира се, стоката си има цена. Мери Уолкър от петък държи твърда начална цена от 99 цента за сняг от „Виелица I” и „Виелица II".
Идеята да продават сняг в Интернет осени Мери и съпруга й Джим, след като изринаха тонове от него, натрупан през двете снежни бури. Те връхлетяха северните щати на Америка в рамките на една седмица и оставиха след себе си планини от сняг, затрупани пътища, скъсани електрически и телефонни кабели.
Мери Уолкър, която преподава бизнес и води семинари на работещите в комуникациите, смята, че щом в eBay се търгуват духове и всякакви други странни неща, защо тя да не продава сняг?
Колко сняг получават купувачите за 99 цента зависи от сделката. В обявлението си семейство Уолкър предлага на клиентите да избегнат таксите за опаковане и транспорт и да дойдат пред дома им, където могат да натоварят на камион каквото количество сняг пожелаят. Собствениците дори обещават да помогнат при товаренето на стоката.
В действителност Мери Уолкър не вярва, че ще се намери купувач за техните свръхзапаси от заледен сняг. Просто иска да накара някои хора да се посмеят.

02:39

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank