News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Слушалки от Genius – HS-04U


Genius вече предлага на запалените геймъри слушалки, изработени по коренно различна концепция. Моделът Genius HS-04U използва “open-air” дизайн и има възможност да възпроизвежда Dolby съраунд звук. Новият продукт на Genius е произведен по сертифицирана Dolby технология, което предполага максимално доближаване на качеството на звука до това на реалния. Слушалките са допълнени от меки и удобни наушници, за да се избегне неудобството при продължителната им експлоатация, шумоизолиращ микрофон и бутони за регулиране на силата на звука. Определено може да се каже, че Genius HS-04U представлява едно изключително добро предложение за запалените геймъри, които не са склонни да правят компромиси с качеството на звука.

Характеристиките на слушалките са:
• честотен диапазон: 10 Hz до 20 KHz;
• съпротивление: 32 ohm ± 20 %;
• чувствителност: 112 dB ± 3 dB за 1 KHz;
• изкривяване (THD): < 3 % при 1 KHz за 1 mW;
• максимална мощност на входящия сигнал: 5 mW;
• интерфейс: USB;
• дължина на кабела: 1,5 м;
• тегло: 220 г.

01:48

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank