News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Пакетът CorelDRAW излезе във версия за Vista

Пробна версия на софтуера е достъпна за безплатно изтегляне

Популярният графичен софтуер CorelDRAW Graphics Suite X3 вече е сертифициран за Windows Vista, съобщи Corel Corp. Пакетът ще носи логото “Certified for Windows Vista” и е вторият продукт на компанията със сертификат за новата операционна система.
С този ъпдейт потребителите на системи с Vista получават обновен потребителски интерфейс, повишената сигурност, подобрена обработка на текст и следващи версии на добре познатата функционалност за файлова съвместимост при импорт и експорт.
„Потребителите на Windows Vista трябва да знаят, че софтуерните инструменти, на които разчитат всеки ден, ще оползотворят допълнителната мощ, която тази операционна система им предоставя”, каза Ник Дейвис, мениджър „Графика” в Corel.
CorelDRAW Graphics Suite X3 дава на потребителите гаранция за плавно преминаване и съвместимост, когато решат, че са готови да работят с новата операционна система, допълниха от Corel.
Microsoft, от своя страна, съобщи, че Corel е оказал значителната подкрепа при пускането на пазара на Vista и, че пакетът CorelDRAW Graphics Suite X3, сертифициран за Vista, осигурява на потребителите безпрепятствена интеграция и нови възможности.
CorelDRAW Graphics Suite X3 е пълнофункционален графичен комплект, който включва CorelDRAW X3 за векторни илюстрации и страниране, Corel Photo-Paint X3 за професионално редактиране на изображения и новия Corel PowerTRACE за конвертиране на нискокачествени „bitmap” изображения в използваеми векторни графики.
Софтуерът е предназначен за дизайн на всякакъв вид проекти, вкл. създаване на лого, професионални маркетингови брошури и реклами. Бизнес потребителите и професионалните дизайнери избират CorelDRAW Graphics Suite X3, заради комбинацията от богати възможности за дизайн, скорост, лекота на работа и атрактивна цена.
Пълнофункционална пробна версия на CorelDRAW Graphics Suite X3 е достъпна за изтегляне от сайта на компанията. Дистрибутор на Corel у нас е фирма BMG.

20:54

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank