News42

Новини от света на интернет и високите технологии

HP предлага Vista като част от продуктите си

Новата ОС идва вградена в лаптопи и РС-та на компанията

Новата операционна система Windows Vista вече се предлага като част от портфолиото на HP за индивидуални и бизнес потребители, съобщиха от българския офис на корпорацията.
Същевременно, HP разшири своята програма Total Care със специални услуги за Vista и внедри нови инструменти за поддръжка, които се възползват от възможностите на системата.
Всички персонални компютри, както и повече от 450 продукта за обработката на изображения и печат с марката HP са готови за Vista, обяви компанията. В допълнение, широко портфолио от продукти на HP, съвместими с Vista Premium, ще бъде пуснато в продажба за индивидуални и бизнес клиенти.
Портфолиото на HP ще ползва всички възможности както на Vista, така и на пакета от приложения Office 2007. Новите предложения са съвместими и могат да се интегрират в сега съществуващите среди, работещи с ИТ инфраструктура от HP, уточниха от компанията.
Преносимите и настолни компютри с марката HP Pavilion и Compaq Presario вече се предлагат с предварително инсталирана Vista. Това се отнася и за многофункционалния HP TouchSmart PC, както и за конвертируемия HP Pavilion tx1000 Entertainment Notebook, които бяха обявени наскоро на изложението CES в Лас Вегас.
Определени преносими и настолни компютри с марката HP се предлагат с опция за инсталирана версия Home Premium и с незадължителен HP Pocket Media Drive, който ще улесни прехода към други Vista-съвместими компютри.
Потребителите могат да получат специална помощ от професионални експерти чрез услугата SmartFriend, предлагана от HP. Става въпрос за помощ при трансфер на файлове, снимки, системни настройки и други предпочитания от едно устройство на друго. SmartFriend предвижда и Интернет сесии с потребителите, като цените варират от $59.99 за 45 минути до $99.99 за 75 минути.
Новите настолни и преносими компютри на HP с Vista идват с приложението HP Total Care Advisor. Това е интерактивен навигационен прозорец, чрез който потребителите могат лесно да намират и боравят с важна информация от рода на: серийни номера и гаранционни условия, помощна информация, данни за поддръжката, информация за статуса на твърдите дискове, за свързаните периферни устройства и др.
HP Total Care Advisor включва и функцията HP Update. Тя се стартира автоматично и проверява “здравето” на системата – следи за състояние на батерията и за наличие на рисков софтуер (adware и malware), сваля необходимите софтуерни и драйверни обновления и предоставя информация за отстраняване на определени проблеми и грешки (troubleshooting tips).
Освен персоналните компютри, всички текущи и бъдещи продукти за обработка на изображения и печат от HP също ще поддържат Windows Vista, вкл. чрез сваляне на драйвери от официалния уебсайт на компанията.
HP поддържа и персонализира Vista, Office 2007 и Exchange Server 2007 във всички свои хардуерни и софтуерни предложения и услуги за бизнеса. Това включва портфолиото за обработка на изображения и печат, сървърите HP ProLiant и HP BladeSystem, работните станции, сторидж продуктите, корпоративния софтуер и услугите. Очаква се до 1 април всички LCD монитори с марката HP да бъдат обявени за Vista-съвместими.
По-голяма част от Vista базираните компютри, както и продуктите за печат и обработка на изображения с марката HP се предлагат директно от компанията на www.hp.com и в търговската мрежа в страната.

04:51

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank