News42

Новини от света на интернет и високите технологии

С клетъчните телефони Philips Xenium 9@9 можете да говорите вечно


Забравили сте да си заредите телефона или сте имали много продължителен разговор по средата на който, батерията ви се е "скапала"?! Много позната ситуация нали?
Ето характеристика на мобилен телефон, различна от тези на всички останали, които се състезават кой предлага по голямо количество от функции: изключително дълъг живот на батерията. Philips Xenium 9@9а не може да се похвали с нови камбанки и подсвирквания, но пък може от едно зареждане да стои в stendby режим 40 дни и 40 нощи и дори и най-бъбривите в света няма да го затруднят защото с него можеш да говориш цели 10 часа без прекъсване преди да се изтощи.
Освен дългия живот на батерията си той е просто телефон. Philips Xenium 9@9а работи в GSM 900/1800 мрежи, поддържа SMS, EMS, MMS и WAP. Има 1.5" OLED дисплей, 2MB памет, полифонични мелодии и указател за 1000 имена. Размерите му са 99.7 x 43.5 x 19.2 mm и тежи 86 грама.

00:14

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank