News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Viacom и Joost ще работят заедно

В официално изявление Viacom и Joost обявиха, че са подписали сделка позволяваща на Joost да излъчва филми и шоупрограми собственост на Viacom. Изявлението излиза малко след като от Viacom настояха YouTube да премахнат всякакво съдържание собственост на компанията от сървърите си. Основно засега програми на MTV Networks, BET Networks, и Paramount Pictures ще бъдат достъпни през сайта, като от Joost все още не искат да съобщят точната технология, по която ще работи сайта. Информацията ще може да бъде гледана онлайн, като основен доход компанията очаква да са рекламите. "Ние сме изключително горди, че работим с Joost и неможе да не бъдем доволни от факта, че сме ключов партньор в следващото поколение онлайн видео технологии" заяви президента на Viacom, Филипе Дюман в предварително подготвено изявление. Viacom планира, като за начало да пусне класически филми собственост на Paramount, както и шоу програми на: MTV- "Real World," Comedy Central's "Stella," VH1- "Surreal Life," и BET- "Comic View, шоупрограми на Nickelodeon, CMT, MTV2, Logo, Spike TV и mtvU също ще бъдат включени но конкретни заглавия не са оповестени. Доскоро познат като "The Venice Project," Joost се надява да привлече максимално много телевизионни компании използвайки нови технологии за излъчване на информацията, засега единственото, което се знае, е че Joost ще използват доусъвършенстван peer-to-peer стрийм. Услугата в момента е в процес на затворени бета тестове и работи както със Windows така и с Mac ОS платформи. От Viacom и Joost засега не дават точна информация за стойноста на сделката.

11:28

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank