News42

Новини от света на интернет и високите технологии

GRISOFT представи новите си продукти AVG Small Business Server Internet Security и Anti-Malware

GRISOFT, разработчикът на софтуера AVG Internet Security, днес представи версията AVG Small Business Server (SBS) Edition за AVG Internet Security and AVG Anti-Malware, за да посрещне непосредствените нужди от мрежова сигурност за малките и средните предприятия (МСП). Продуктите от гамата AVG SBS Edition са проектирани от самото начало, за да посрещнат изискванията на МСП, които разчитат на сървъри за осигуряване на достъп до файлове, електронна поща и други IT услуги, необходими за функциониране на техните организации.
Продуктите AVG SBS Edition дават на потребителите всеобхватна защита за техните мрежи, отделни работни станции и сървъри с безплатен лиценз за файловите сървъри и сървъри за електронна поща. Тази версия също представя уникален инструмент, който позволява отдалечено администриране, което е ключово за малките и средни предприятия, които използват софтуер на трети страни да изпълняват мрежовото администриране и сигурност. Отдалеченото администриране позволява на мрежовия администратор да прави критични обновявания по сигурността незабавно и така да се намалят разходите, тъй като не се изисква посещение на място в офиса.
„AVG SBS Edition дава на малките и средни предприятия надеждна и ценово-ефективна сигурност, която се управлява лесно” – обяснява Лари Бридуел, стратег по глобалната сигурност в GRISOFT. „Тъй като много от тези фирми нямат специалист по сигурността на място, ние направихме инсталирането и действието на системата, включително обновяванията, лесни и автоматизирани.”
Основана на AVG Internet Security 7.5, SBS Edition е специално проектирана да посрещне важните нужди по сигурността на малките фирми. Тя съдържа антивирусна и анти-спайуер защита, лична защитна стена и анти-спам за електронната поща на клиентите. AVG Internet Security SBS Edition защитава данните на отделните работни станции, както и файловите сървъри и сървърите за електронна поща. Инструментът за отдалечено администриране, AVGAdmin, позволява лесно управление на всички настройки и обновявания. В допълнение, всички платени потребители имат достъп до техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата (24/7).
AVG Anti-Malware SBS Edition предлага предимствата на AVG Anti-Malware 7.5, включително защита срещу вируси, спайуер, троянски коне и други форми на малуер, включително потенциално нежелани приложения. AVG Anti-Malware SBS Edition предлага и защита на сървърно базирани данни и поддръжка за отдалечено администриране чрез инструмента AVGAdmin. Техническата поддръжка за платени потребители е налична 24/7, безплатно.
GRISOFT предлага лицензни пакети AVG SBS Edition от 5 потребителя + 1 сървър до 100 потребителя + 1 сървър. Лиценз за използване на сървърните компоненти на системата е безплатен за потребителите на МСП.
Цените на AVG Internet Security SBS Edition започва от €306, а AVG Anti-Malware SBS Edition започва от €260.

15:29

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank