News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Хай-тек мания вкара британец в затвора

Финансов шеф краде милион лири за колекция от е-джаджи

Скъпо струващо хоби вкара 50-годишен мъж в затвора. Стивън Незертон, финансов директор на компанията AarhusKarlshamn, която произвежда растително масло, беше уличен в кражба на почти милион лири стерлинги.
Това става ясно в хода на одиторската проверка, съобщава Таймс. По време на обиска обаче полицията не е открила у Незертон нито спортни машини, нито яхти, нито налични големи суми от пари.
Финансовият директор е потрошил откраднатите 848 хиляди лири за нови електронни джаджи, плазмени екрани и компютри, както и за CD/DVD дискове за своята колекция.
Стивън Незертон е признат за виновен за 30 кражби, извършени в периода от 1996 до 2004 година и е осъден на 3,5 години затвор.
Съпругата на финансовия директор пък е осъдена на 200 часа обществено полезен труд. Тя е обвинена в един от случаите за прахосване на средствата на компанията.

01:47

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

ПриятелиАрхив

Последни новини

Линкове

Реклама
СтатистикаCheck PageRank