News42

Новини от света на интернет и високите технологии

HP отчете $1,9 милиарда печалба за тримесечие

Нетните приходи растат със 7% до $24,6 милиарда
Финансовите резултати на HP за последното тримесечие показват нетни приходи в размер на $24.6 милиарда, което е 7% ръст в сравнение с предходната година. Оперативната печалба на корпорацията е $1.9 милиарда, а доходът на акция - $0.60, в сравнение с $0.14 за същия период на миналата година.
Приходите в Северна и Южна Америка нарастват с 8% до $10.8 милиарда, а тези от пазарите в Европа, Близкия Изток и Африка със 7% до $9.7 милиарда. Бизнесът на HP в Азия отбелязва ръст от 6% до $4.0 милиарда.
Като цяло нетните приходи за фискалната 2006 г. са в размер на $91.7 милиарда. Това е ръст от 6%, в сравнение с предходната фискална година. Оперативната печалба е $6.6 милиарда или $2.18 доход на акция.
Очаква се за цялата фискална 2007 г. приходите от дейността на HP да достигнат около $97.0 милиарда, а оперативната печалба да бъде в границите от $2.28 до $2.33 на акция.

04:35

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank