News42

Новини от света на интернет и високите технологии

M-Тел обяви над 4 милиона абонати

Средно по 58 минути на месец говори всеки от тях
Броят на абонатите на М-Тел се е повишил с 21,1% до 4,04 милиона в края на септември т.г., спрямо 3,33 млн. в края на същия месец 2005 г., съобщи вчера мобилният оператор.
Приходите на Мобилтел за третото тримесечие бележат ръст от 11,6% до EUR 161,2 милиона спрямо третото тримесечие на 2005 г. Към 30 септември при 97,2% проникване на мобилните услуги в България, Мобилтел остава лидер на пазара с дял от 54,0%, твърди операторът.
С 16.9% повече е изговореното време от абонат - средно 58 минути на месец. Увеличени са и приходите от трафик, в резултат на повишеното потребление на роуминг след въвеждането на услугата VodafoneWorld, която предложи по-атрактивни цени за ползване на услугите на М-Тел в чужбина.
Същевременно, Telekom Austria AG (собственикът на M-Тел) обяви, че към 30 септември 2006 г. общият брой мобилни абонати на групата се е увеличил с 15,7% до 9,78 милиона, в сравнение със същия период на миналата година. През първите девет месеца приходите на групата отчитат ръст от 11,4% до на над 3 560 милиона евро, основно в резултат на присъединяването на Мобилтел.
Приходите от безжичния сегмент са нараснали с 21,9% до 2 172 милиона евро за деветте месеца на 2006 г. Ръстът се дължи най-вече на приноса на Мобилтел.

13:41

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank