News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Sony ухажва клиенти с "улица на забавлението"

HD TV, домашно кино, фото и персонално аудио за феновете
Последните технологии на японския гигант Sony са достъпни в “Улицата на забавлението”, организирана пред Mall of Sofia. Почитателите на марката минават през четири зони, като във всяка от тях могат да тестват различни хай-тек устройства и да участват в игри.
В зоната „High Definition” са последните модели телевизори от линията BRAVIA HD - KDL-40W2000 и KDL-46X2000, включително и уникален 70-инчов KDS-70R2000. Тук всеки може да изпробва артистичните си заложби с играта “Are you an artist”. При нея това, което се рисува с мишката, се вижда на BRAVIA телевизора, а през Интернет творбата може да се изпрати на приятел.
Зоната “Home cinema” пък привлича с DVD рекордер RDR-HX720 със 160 GB хард диск. Феновете на седмото изкуство могат да участват в игра, в която трябва да познаят 5 сцени от известни филми на Sony Pictures.
Следващата зона е “Digital Imaging”, където всеки може да си направи снимка с огледално-рефлексен цифров фотоапарат DSLR-A100 (Alpha), носител на наградата на EISA. Снимката се получава като подарък веднага.
И четвъртата зона, „Personal audio” е насочена към феновете на музиката в движение. За тях са достъпни за тестване последни модели mp3 плеъри Walkman (NW-S203, NW-E002 и NW-E205). Моделът NW-S203 предлага уникални функции за активно спортуващите, като измерване на изразходвани калории, изминато разстояние и крачки.
Всяка събота и неделя от 16:00 часа до 20:00, в “Щастливите часове на Sony”, се организират игри в областта на киното, музиката и фотографията. Sony обещава като награди за победителите mp3 плеъри и други джаджи.
След 3 декември “улицата” се премества пред City Center Sofia.

20:04

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank