News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Трансценд пусна нов модел USB 2.0 със стоманен корпус-JetFlash 180

Transcend Information, Inc. пусна на пазара своят чисто нов модел USB 2.0-JetFlash 180, първото за фирмата устройство от този тип със стоманен корпус. Със своята стоманена обвивка, върху която не остават отпечатъци от пръсти, JetFlash 180 е истински израз на елегантност, който ще бъде достойно оценен от тези, който умеят да се радват на малките неща в живота. JetFlash 180 е направен с високоскоростна Hi-Speed SLC NAND-type Flash (скорост на четене 10~12MB/s, скорост на запис 8MB/s), а в проектирането му са използвани само най-качествени компоненти, който да осигурят по-добра работа и по-дълъг живот на устройството.
JetFlash 180 е с размери 49, 3 мм на дължина и 15, 4 мм на ширина и е толкова тънък (6, 56 мм), че дори и най-трудно достъпните USB портове на са проблем за него. Устройството с лекота се поставя в USB порта на всеки лаптоп или настолен компютър, за да може потребителят лесно да прехвърля, съхранява, складира и споделя своите файлове. Всеки JetFlash идва с малка верижка, с която лесно може да се закачи на ключодържател. JetFlash 180 също така има някои много полезни софтуерни приложения. Вариантите, в които се предлага са от 1GB, 2Gb и 4GB като за всяко устройство има доживотна гаранция, за да се даде на потребителя спокойствието, което той заслужава.

Характеристики на продукта:
* Стилен метален корпус (49,3 (L) x 15,4 (W) x 6,56 (H) mm)
* Напълно съвместимо с USB 2.0
* Лесен за включване и изключване
* PC-lock функция: превръща JetFlash 180 в ключ за вашия компютър
* Secret-Zip функция: Компресира и/ или защитава с парола съхранените файлове, чрез AES криптиране
* E-mail: използва JetFlash 180 за сигурно изпращане, получаване и съхраняване на електронната ви поща
* Auto-Login функция: автоматично ви логва към уебсайтове, където имате парола
* Favourites функция: съхранява всичките ви любими уебсайтове на JetFlash 180
* Data Backup функция: ??съхранява и синхронизира вашата информация
* Разпознава се без драйвери(само за Win98 са включени драйвери в комплекта)
* USB захранване. Не се нуждае от външно захранване или батерии
* Доживотна гаранция

00:24

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank