News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Локализирани Vista и Office излизат напролет

Новите продукти на Microsoft са достъпни за бизнеса у нас
Дългоочакваната операционна система Windows Vista, както и новият пакет 2007 Microsoft Office System вече са достъпни за бизнеса в България, обяви Теодор Милев, управляващ директор на Microsoft България.
„Влиянието на Vista и Office върху развитието на пазара ще доведе до увеличаване на приходите и растеж на повече от 1 милион ИТ фирми в целия свят, предлагащи хардуер, софтуер и ИТ услуги“, каза Милев. Според проучване на IDC, новата ОС ще бъде инсталирана на повече от 100 милиона компютри в света през първата година.
Подобренията в новите продукти са много, като целта е работата с тях да бъде по-лесна. На първо място Microsoft е усъвършенствала интерфейса. Освен че е по-приятен, той е и по-практичен. Липсват объркващи команди и менюта, което прави работата на потребителя по-интуитивна в сравнение с предходните версии.
Другата съществена промяна е свързана с търсенето на информация. В новите продукти на Microsoft откриването на документ или кореспонденция е много по-лесно, на фона на все по-големите количества информация, съхранявана на твърдите дискове на РС-тата.
Промените в офис пакета увеличат не само продуктивността на потребителите, но и качеството на създаваните документи. Работата е улеснена, благодарение на повишения „интелект“ на програмата.
За масовия потребител новият софтуер на Microsoft ще бъде достъпен в края на януари следващата година, а локализираните версии трябва да се появят малко по-късно.
Същевременно, Теодор Милев дари от името на Microsoft България два професионални телескопа на обсерваториите в Смолян и Варна. Поводът бе, че техните екипи са разработили проекти за успешно прилагане на информационните технологии в обучението.

00:22

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank