News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Vista ще увеличи двойно продажбите на Intel 965

Новата ОС ще стимулира търсенето на класна графика!
Процесорният гигант Intel планира да увеличи двойно продажбите на своите чипсети 965 през първото тримесечие на 2007 година. Това ще се дължи на засиленото търсене, породено от новата операционна система Vista, според анализатори на пазара.
Планът на Intel предвижда да заздрави позициите на компанията на пазара за интегрирани графични процесори (IGP). Очаква се търсенето на графика от висок клас да нарасне след пускането на Vista и Intel ще се възползва от това.
Чипсетите от серията 965 ще играят междинна роля през първото полугодие на 2007 година, тъй като компанията планира да въвъде през второто тримесечие чипсетите Bearlake, известни сега като P35, G33 и G35. Анализаторите прогнозират, че Bearlake ще генерира 30% ръст в продажбите на Intel през третото тримесечие.
Според някои източници, чипсетите P35, G33 и G35 ще поддържат DDR3 и 1066MHz FSB. През третото тримесечие на годината компанията ще добави и X38 версия от висок клас с поддръжка на DDR3-1066.
Очаква се Intel да продължи да продава малки количества чипсети 865 и след средата на 2007 година, за да отговори на търсенето на AGP карти от потребители, които искат да ъпгрейдват своята графика, а не да сменят дънните си платки.

13:05

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank