News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Новата структура на BenQ поставя фокуса върху LCD продуктите

Компанията се преструктурира в три бизнес групи, след колапса на поделението за хендсети BenQ Mobile!
Гигантът BenQ преструктурира бизнеса си в три групи, като поставя фокуса върху LCD продуктите за хендсети. Промяната идва след колапса на поделението BenQ Mobile, съобщава digitimes.com, позовавайки се на източници от компанията.
Новата структура, която е в сила от този месец, разделя BenQ на Digital Media Business Group (DMG), Integrated Manufacturing Services Business Group (IMS) и Mobile Communication Business Group (MCG).
В допълнение към оригиналните продукти на Digital Media – проектори, цифрови камери, сторидж и LCD TV – поделението DMG ще се заеме и с всички останали маркови продукти на компанията, вкл. LCD монитори и лаптопи. DMG ще отговаря също за маркетинга на продуктите във всички региони.
Хендсетите са в обсега на групата Mobile Communication (MCG), която ще работи с DMG в областта на маркетинга.
Новата структура на BenQ показва силна насоченост към дигиталните медийни продукти, в частност върху лаптопите и LCD екраните. Бизнесът с хендсети, който пострада сериозно през миналата година, ще се фокусира върху нишови пазари като 3.5G и смартфони.
Групата Integrated Manufacturing (IMG) ще отговаря за контрактите с производителите. Тя ще търси стратегически партньорства за продукти като LCD монитори, мултифункционални периферни устройства, проектори, LCD TV, цифрови камери и устройства да забавление в колите.

04:36

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank