News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Отломки от "Ферари"-то на Керимов открити в уеб

Френската полиция спря продажбата на строшената кола...

Френската полиция, която разследва катастрофата с колата на руския бизнесмен и депутат Сюлейман Керимов, забрани продажбата на останките от неговото “Ферари Енцо” в Интернет, съобщи наскоро агенция “Франс Прес.” По данни на вестник Nice-Matin, 18-годишен жител на град Ница събрал овъглени парчета от луксозния автомобил веднага, след като станал свидетел на това как тя се разбива в крайпътно дърво и пуснал обява за тяхната продажба в Интернет.
Офертата обаче останала в аукциона само един ден. Причината е, че на нея попаднал случайно полицай, фен на марката “Ферари”, който веднага уведомил колегите си, занимаващи се с разследване на инцидента. Те намерили продавача на адреса, оставен от него на сайта. Младежът побързал да изтегли обявата и предал веществените доказателства на следствието.
Причините за катастрофата на крайбрежната улица на Ница, станала вечерта на 25 ноември, още се изясняват. Луксозното возило, управлявано от Керимов, се врязало в дърво и се запалило. Водачът получил 70 процента изгаряния по тялото, а неговата спътница – руската телевизионна водеща Тина Канделаки пострадала значително по-малко.
Сюлейман Керимов е депутат от Руската дума и крупен бизнесмен. Той е фактическият собственик на компанията "Нафта-Москва" и според списъка на списание Forbes заема 72 място сред най-богатите хора в света. Състоянието му се оценява на 7 млрд. долара.

17:08

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank