News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Dell пусна 5 нови монитора на пазара в Европа


Атакува евтиния сегмент с 19-инчов LCD за 266 евро!
Производителят на компютри и периферия Dell прибави нови пет монитора с плоски панели към своето портфолио от продукти за потребителите в EMEA региона (Европа Близкия изток и Африка). Моделите UltraSharp 3007WFP-HC, UltraSharp 2707WFP, Dell E228WFP, SE177FP и SE197FP са подходящи за широка аудитория – от геймъри и мултимедийни ентусиасти до потребители с по-скромен бюджет.
Мониторът UltraSharp 2707WFP е първият 27-инчов широкоекранен монитор на Dell с 92% цветен диапазон. Поддържа резолюция 1920 x 1200 (WUXGA), а времето за реакция е до 6 милисекунди при контраст 1000:1.
UltraSharp 3007WFP-HC предлага 92% цветен диапазон с W-CCFL (широка студена катодна флуоресцентна светлина), който прави цветовете на дисплея по-ярки и превръща игрите в истинско преживяване. Моделът поддържа резолюция 2560 x 1600 (WQXGA) и има време за реакция до 8 милисекунди.
E228WFP на Dell е с диаметър 22 инча, време за реакция до 5 милисекунди, контраст 800:1 и максимална резолюция от 1680 x 1050 (WSXGA+). Този модел предлага на потребителя удобството да преглежда страници от Интернет или от документи една до друга.
Последните две от новите предложения на Dell са 17-инчовият LCD SE177FP и 19-инчовият SE197FP. Освен подобрените характеристики и улеснената употреба, двата монитора се предлагат на цени от 226 евро, което ги превръща в подходящ избор за потребителите с ограничен бюджет.

02:58

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank