News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Върхова графика представи Nvidia у нас

Компанията пуска нови карти за всички потребителски групи!
Новото си поколение графични карти представи у нас компанията Nvidia по време на семинар, организиран от дистрибутора на ИТ продукти АСБИС България. Серията GeForce 8800 поддържа технологията Direct X 10, за да осигури достъп до върховите графични възможности на най-новите приложения.
Благодарение на няколко нови технологии в графичните ускорители от ново поколение, се постига изключително високо качество на изображението и жизненост, както и различни ефекти. По-високата производителност се дължи на паралелно изпълнение на няколко процеса едновременно.
Спазвайки традицията, Nvidia ще предложи различни варианти на своите нови карти, насочени към отделните групи потребители. Всички видео карти ще поддържат новите технологии на компанията, като моделите от по-ниските класове ще имат по-ниска производителност, уточни Данаил Вълков, представител на Nvidia за България.
Серията nForce 600i, предназначена за геймъри и компютърни ентусиасти, предлага възможности за овърклок плюс редица иновативни технологии. С помощта на Nvidia MediaShield, например, лесно могат да бъдат изграждани RAID масиви. Друга технология, Nvidia FirstPacket, подобрява гейминга в интернет, като определя кое приложение (онлайн игра) да има предимство при използване на наличния трафик.
Серията е достъпна в три различни модификации: nForce 680i SLI за екстремните овърклокъри, nForce 650i за геймърите и nForce 650i Ultra, която предоставя необходимата производителност на всеки цифров ентусиаст.
Графична подсистема WPF, която позволява създаване на ново поколение приложения, представи на семинара Явор Пиперков, специалист от Microsoft България. С помощта на Windows Presentation Foundation (известна преди като Avalon) се изграждат графични приложения, които обединяват висока функционалност и съвременен интерфейс.
На семинара бяха представени и решенията за фиксирани/мобилни мрежи и терминали на компанията ZTE Corporation, която е от водещите на китайския пазар. Нейното портфолио позволява изграждане на цялостни мрежови решения на сравнително ниска цена.
Пламен Цанков, специалист от АСБИС България, представи портфолиото на Prestigio, чиито продукти са високо конкурентни в отношението цена/възможности. Десктоп системите на компанията са разделени в три класа - Office PC, Home PC и Gamer PC, като могат да работят с процесори и на Intel, и на AMD.
Prestigio произвежда също Mini PC и LCD PC. Първият тип системи се отличават с компактни размери, като в същото време са пълнофункционални, базирани на Intel Celeron M процесор. Особеното при LCD PC е, че в 17- или 19- инчов монитор е вграден и самият компютър.
Prestigio предлага и широко разнообразие от LCD монитори в 17,19, 19.1 и 20.1-инчови варианти и LCD TV с диагонал 20, 26 и 32 инча.
Друг тип устройство на Prestigio, наречено Digital Media Center, представлява компютър, разположен в кутия, която е малко по-голяма от тази на стандартен DVD плеър. Системата, базирана на AMD и Intel процесори, е предназначена за мултимедийни забавления, като поддържа множество формати.

19:46

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank