News42

Новини от света на интернет и високите технологии

GRISOFT AVG получи първия си сертификат от Virus Bulletin при тестове под Windows Vista

AVG Anti-Virus 7.5 премина успешно последните вирусни тестове за сертифициране за VB 100

GRISOFT, разработчикът на софтуера за сигурност AVG обяви, че AVG Anti-Virus е получил наградата VB 100 на Virus Bulletin при последните тестове извършени под Microsoft Windows Vista. Тази награда потвърждава, че AVG е открил и премахнал всички присъстващи активни в момента вируси (in-the-wild) и е готов да предпазва потребителите на новата операционна система на Microsoft. Качеството на AVG Anti-Virus за 32-битови и 64-битови версии на Windows Vista също е било доказано от независимата лаборатория ISCA, която наскоро също сертифицира AVG Anti-Virus за платформата Vista.
„Близкото сътрудничество с Microsoft в разработването на инструменти за защита при бета версията на Windows Vista и подготовката за излизането на Vista беше голямо преживяване за нас,” казва Лари Бридуел, вице президент на Global Security Strategies. “Сега с пълна увереност можем да кажем, че потребителите на нашите продукти за сигурност, че те са готови да посрещнат голямото количество заплахи след преминаването им към Windows Vista.”
Virus Bulletin е една от най-известните организации в индустрията по сигурността. Редакторите на VB редовно тестват продуктите за сигурност срещу реални рискове върху различни видове операционни системи. AVG не само е преминал теста под Windows Vista, но продължава да поддържа 100% ниво на откриване още от 2004 година.
GRISOFT защитава потребителите на Vista срещу огромното количество Интернет заплахи включително вируси, троянски коне, спайуер, спам, дайлъри и червеи. Всеобхватната продуктова линия AVG 7.5 предлага на потребителите автоматично осъвременяване, на което могат да разчитат заедно с лесен за използване потребителски интерфейс. В платените версии на продуктите AVG е включена и 24/7 техническа поддръжка.

20:33

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank