News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Archos с ново предложение за портативен видео плеъ


След дълго забавяне от Archos представиха последната си разработка на портативен видео плеър, наречен 704-WiFi. Това може би е и най-тежката им джаджа, защото 704-WiFi тежи 620грама. Устройството е снабдено с 7-инчов тъчскрийн работещ с резолюция 800х480, разполага с 80GB твърд диск и 802.11g WiFi. 704-WiFi поддържа MPEG-4 ASP@L5 AVI и WMV фидео вайлове, както и MP3 и WMA аудио файлове (като е възможно да добавите и h.264, MPEG-2 MP@ML, и AAC поддръжка), разполага с PlaysForSure поддръжка и интегриран PDF reader. 704-WiFi е снабдено и с вградени стерео колони ако нямате слушалки наоколо, можете да браузвате в мрежата с Opera, а батерията издържа 5 часа видео обработка. Точната дата на пускане в продажба все още не е оповестена, устройството ще се продава с цена $549.99.

18:34

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank