News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Gigabyte Technology с четири нови лаптопа


На изложението CeBIT в Германия, Gigabyte Technology представиха четири нови модела преносими компютри базирани на най-новата платформа на Intel - Santa Rosa. Производителите засега не съобщават повече информация за оперативната памет, хард диска и тн. 14.1-инчовия W466U е създаден за бизнес клиенти и включва 1.3 мегапикселова камера, слот за флаш карти, 4в1 четец, четири USB 2.0 порта и един IEEE 1394. W468N поддържа Nvidia NB8M 256MB видео карта, четец на пръстови отпечатъци, “Robson” технология за по-бързо зареждане, а останалото е същото като при W466U. 15.4-инчовия W566N е гейм машина с Nvidia NB8M -256MB чипсет и Dual-Heatpipe технология за охлаждане. 17-инчовия W756N е за закоравели геймъри. като в сърцето му ще намерите AMD Turion 64 процесор, Nvidia nForce4 SLI с 1GB памет, 1920×1200 и два 2.5-инчови хард диска.

01:06

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank