News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Panasonic атакува пазара с Wi-Fi телефон за Skype


Комплектът включва и рутер за пускане на безжична точка
Wi-Fi телефон за използване с популярната програма за разговори през Интернет Skype пусна на пазара Panasonic. Моделът KX-WP1050 е първият от серия продукти на компанията с логото “Сертифициран за Skype”.
Новият телефон използва безжична комуникация по стандарта Wi-Fi, за да позволи на потребителите да извършват и приемат разговори от типа Skype-към-Skype. Клиентите могат да набират също фиксирани и мобилни номера по целия свят, както и да приемат разговори от тях.
Апаратът включва базов Wi-Fi блок и е лесен за употреба. Не е необходимо потребителят да притежава и персонален компютър, за да осъществява Skype разговори. KX-WP1050 “освобождава” Skype потребителите от PC-то, уточнява digitimes.com. Те могат да извършват разговори от дома, офиса или от друго място в обсега на безжична Wi-Fi точка за достъп.
Panasonic предлага телефона в комплект с рутер, чрез който бизнес потребителите могат да установяват wi-fi точки за достъп, например в хотелската стая, стига да има достъпен широколентов интернет. 256-битово AES криптиране гарантира сигурни безжични комуникации. Комплектът включва и захранващ адаптер, съвместим с всички волтажи от 100V до 240V, което дава свобода на използване на телефона в различните страни.
Новият модел предоставя удобно меню и поддържа качество на услугата (QoS). Апаратът е дебел 0,62-инча. Литиево-йонната батерия осигурява до 55 часа в стендбай режим и 4.5 часа за разговори. Тя може да се зарежда чрез включения в комплекта рутер или от USB връзка с РС.
KX-WP1050 е достъпен за продажба през он-лайн каналите на цена 399 долара, препоръчана от Panasonic.

18:53

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank