News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Dell разгръща агресивни планове в Китай

Пуска евтин РС за местния пазар, ще строи нов завод

Гигантът Dell представи икономичен персонален компютър, предназначен за Китай, най-бързо разрастващия се пазар на компанията. Марковото PC ще струва между 335$ и 520$, според източници от компанията.
По-рано този месец Dell съобщи за сериозно намаление на печалбата си, а приходите на компанията паднаха по-ниско от очакванията на Уол Стрийт. От гиганта уточниха, че са очаквали намаление на ръста и печалбата си, което се дължи на големите разходи, които компанията прави, за да възроди бизнеса си.
Dell загуби пазарен дял за сметка на HP през четвъртото тримесечие на 2006 и през януари тази година. В Китай компаниата е трета след местния лидер Lenovo и Founder Technology.
Йорк Ли, шеф на производството на Dell в Китай, каза пред Ройтерс миналия месец, че очакват продукцията за местни продажби да продължи да нараства в краткосрочен план. Това ще позволи на Dell да построи още един завод в страната до няколко години.

01:49

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

ПриятелиАрхив

Последни новини

Линкове

Реклама
СтатистикаCheck PageRank