News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Двама си купуват PlayStation 3, за да я смажат с чук

Истерията около новата играчка доби уродлива форма!
Миналата седмица двама канадци спечелиха своите 15 минути слава, след като разбиха публично с чук току-що купената геймърска конзола. Преди това те бяха стояли търпеливо в продължение на два дена на опашка пред магазин от веригата Best Buy.
След като заплатили 550 канадски долара за модела PS3 с 20GB диск, те излезли отвън на площад Дъндас и го потрошили с чук.
"Направих го за тръпката и за да видя изражението на хората”, казва 17-годишният нередовен студент Виктор Мукхортов пред reghardware.co.uk. „Беше нещо като социален експеримент да видя реакцията на хората. Машинката се държа доста добре. Трябваха ми около 15 удара, за да я счупя”, допълва той.
Мукхортов извършва това „геройство” заедно с приятеля си Бен Ловът. От магазина те купили и PS3 с 60GB диск за 650 долара, който се надяват да продадат на достатъчно висока цена, за да покрият загубите от счупената машина. Те умишлено не заплатили за удължена гаранция за нея.
„Представлението” е било наблюдавано от малка група хора, повечето от които обаче не се впечатлили особено. Сред тях е бил и мениджърът на магазина Ендрю Бърт. Той смята, че е твърде жалко някой да унищожи нова PlayStation 3 при положение, че толкова много хора, включително и деца в болници, биха се радвали на шанса да играят на машинката.
Двамата казват пред вестник „Отава Сън”, че смятат да направят същото с новата конзола Nintendo Wii. Младите вандали имат уеб сайт, на който са публикували призив за дарения, за да могат да продължат да чупят публично и други нови продукти.
YouTube пък веднага пусна видео клип за събитието, придружен с подходяща музика.

01:02

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank