News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Клиентите нa Орбифон могат да заплащат в клоновете на Булбанк

Клиентите на Бизнес Орбифон и Орбифон 01001 могат да заплащат за услугите за междуградски и международни разговори и в клоновете на Булбанк. Новата възможност за плащане е без допълнителни такси и комисионни във всички клонове на Банката в страната.
Клиентите на Бизнес Орбифон и Орбифон 01001 могат да реализират плащания и в 105-те локации на Булбанк в цялата страна. Чрез двете услуги на Орбител частните потребители и средните и малки фирми в България спестяват от сметките си за междуградски и международни разговори. Процедурата по заплащането е изключително улеснена, изисква минимално време и се осъществява чрез преводи или вноски в брой.
Във всеки клон на Булбанк клиентите на Бизнес Орбифон и Орбифон 01001 могат да платят чрез един от четирите възможни начина: с двете си имена, номера на телефона, клиентския си идентификационен номер (КИН) или чрез номер на фактура. Разплащанията се извършват без допълнителни такси и комисионни.
Възможността заплащането да се осъществява чрез широката клонова мрежа на Булбанк създава допълнително удобство за клиентите, предоставяйки им по-голяма достъпност и гъвкавост. Сливането на Булбанк, HVB Bank Biochim и Хеброс Банк ще създаде най-голямата банка в България с общи активи над три милиарда евро, с 326 клонове и офиси в цялата страна, които обслужват повече от един милион клиенти.
Освен в Булбанк потребителите могат да платят за услугите и чрез ePay, чрез банкомат на БОРИКА, по банков път или в клон на Пощенска банка в цялата страна. Също така клиентите могат да заредят сметката си чрез останал кредит от използването на други услуги в своята Орбисметка.

05:54

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank