News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Microsoft обяви официалната премиера на Windows Vista 2007, Microsoft Office System и Microsoft Exchange Server 2007

Пускането на трите нови продукта бележи началото на нова технологична ера!
30 ноември 2006 г., София. Г-н Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, обяви официално, че новите продукти на компанията - Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft® Exchange Server 2007, вече са достъпни за бизнес потребителите в България. Обявяването на новината у нас изпревари официалното й оповестяване в САЩ поради часовата разлика.
“Влиянието на Windows Vista® и 2007 Microsoft® Office System върху развитието на пазара ще доведе до увеличаване на приходите и растеж на повече от 1 милион ИТ фирми в целия свят, предлагащи хардуер, софтуер и ИТ услуги. За всяко евро от свързания с Windows Vista® доход на Майкрософт за 2007 г., поддържаната от Майкрософт екосистема ще донесе допълнителни приходи от почти 14 евро на партньорските й компании”, каза г-н Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, позовавайки се на проведено от IDC проучване.
Според цитирания анализ с появата на пазара на Windows Vista® в 6-те европейски страни, в които е проведено проучването, ще бъдат открити над 1 милион нови работни места. В световен план се предвижда системата да бъде инсталирана на повече от 100 милиона компютъра само през първата година от предлагането й.
Създаването на новите версии на Windows и Office е резултат от безпрецедентно сътрудничество между Майкрософт и потребителите от цял свят. За да събере коментарите и предложенията им, компанията е провела над 10 милиарда тестови сесии, а от сайта й са били свалени повече от 5 милиона бета версии на продуктите. В резултат новите продукти на Майкрософт са базирани на концепция, която има за цел да улесни хората при ежедневната им работа и да им разкрие още по-големи възможности за успех, превръщайки информацията в потенциал за развитие и растеж.
По време на събитието г-н Милев дари от името на Майкрософт България два професионални телескопа на обсерваториите в Смолян и Варна, чиито екипи са разработили проекти за успешно прилагане на информационните технологии в обучението. Двата проекта са сред 33-те отличени в първия "Национален конкурс за учители по всички учебни предмети от средното училище за създаване и/или успешно прилагане на нови технологии в обучението.” Конкурсът е под патронажа на Майкрософт България и Министерство на образованието и бе проведен по-рано тази година.
Официалното пускане на Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft ® Exchange Server 2007 за бизнес потребителите в България е част от кампанията по представянето на новите продукти в страната, която се провежда под мотото “Близо до очите, близо до сърцето”.

15:22

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank