News42

Новини от света на интернет и високите технологии

BitDefender получи сертификат Checkmark Premium за най-добър анти-спам модул

Новият модул на BitDefender за нежелана електронна поща блокира 97% от спама в реално време и предлага усъвършенствано филтриране на съобщенията и блокиране на тези под формата на картинка
Производителят на антивирусен софтуер и решения за защита BitDefender обяви, че на 8 януари 2007 г. получи сертификат Checkmark PC за анти-спам модула си от независимата сертифицираща великобританска компания West Coast Labs. BitDefender бе заслужено награден с най-високото отличие – Checkmark Premium, след като блокира 97% от целия спам поток по време на теста.
Новият анти-спам модул беше изпробван като част от цялостния пакет BitDefender Mail Protection – защита за електронната поща за компании. Софтуерът може да бъде свален като автоматичен ъпдейт за всички потребители. Подобренията са в редица нови свойства, включващи и усъвършенствано филтриране на спам-съобщенията под формата на картинка. Това се налага заради все по-нарастващия брой такъв тип спам писма. В комбинация с новите свойства и спам-сигнатурите и базата данни с URL на BitDefender продуктите на румънската компания достигат високи нива на засичане, необходими за получаването на Premium сертификат.
Разработен за мейл сървъри с натоварен трафик, продуктът за филтриране на електронна поща за компании на BitDefender предлага възможно най-пълната защита срещу вируси, спам и шпионски програми. Така BitDefender посреща нуждите от сигурност на предприятията и доставчиците на Интернет услуги.
„Защитата на електронната поща за компании на BitDefender е продукт, който задоволява нуждите на потребителите, като използва различни модули, които могат да се изтеглят чрез мрежата” – каза Ричард Томас, специалист „Тест контрол” в West Coast Labs.
„Новият анти-спам модул на BitDefender е резултат от усилената работа на специалистите в нашите лаборатории и интензивната тестваща програма, която преминахме заедно с Linux обществото” – коментира Влад Валсеану, управител на отдела за анти-спам проучвания към BitDefender. „Само най-добре разработеният продукт, който съчетава в себе си възможността за редовно обновяване и има зад себе си лаборатории, които постоянно следят заплахите в кибер-пространството, може адекватно да защити потребителите от спам съобщения. Сертификатът Checkmark Premium показва точно това – че ние вършим работата си отлично”.

19:21

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank