News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Британците са луди по он-лайн покера

Половината уеб потребители са пристрастени към играта!
Онлайн покерът е най-пристрастяващото приложение в интернет сред потребителите на острова, според ново проучване. По-точно става въпрос за Пасифик Покер, в който играчите прекарват средно по 10 ч. и 17 мин. месечно, по данни на анализаторите от Nielsen/NetRatings.
MSN Messenger на Майкрософт е на пето място в списъка с он-лайн приложения, използван средно по 3 часа месечно. Като аудитория обаче MSN Messenger излиза на първо място с повече от 14,7 милиона потребители (48% от използващите интернет в Обединеното кралство) през ноември 2006.
Близко зад него е Windows Media Player с почти 14 милиона потребители. Пети в списъка е медиа плеърът iTunes на Apple с 5.6 милиона потребители, или 18% от интернет аудиторията във Великобритания.
„Най-лепкавото” приложение, или с други думи най-често използваното, е Yahoo Widgets, където потребителите влизат средно по 37 пъти на месец. "Джунджуриите" са малки десктоп приложения, които позволяват на потребителите да правят най-различни неща - например да проверят силата на wi-fi сигнала или да видят най-новите цени на пазарните дялове.
Като цяло проучването показва, че 83% от британските потребители (25.3 милиона души) влизат в интернет приложения всеки месец, използвайки ги средно по три часа и половина.

19:53

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank