News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Секс видео в Интернет доведе до истерия фотомодел

Кийли Хейзъл е бясна на бившия си любовник!
20-годишната англичанка Кийли Хейзъл, модел от трета страница на британския таблоид The Sun, изпадна в истерия, когато научи, че видео с горещи секс сцени между нея и бившия й приятел се е появило в Интернет, съобщава вестникът. В него на трета страница традиционно се публикуват еротични снимки на млади момичета, които никога не показват напълно разголено тялото на модела.
Адвокатите на Хейзъл издействаха съдебна забрана за по-нататашъшни публикации и разпространение на видеото. Това обаче се оказа закъсняла мярка и не попречи на едно неделно издание да отпечата подбрани снимки от видео материала.
Госпожица Хейзъл е много ядосана на бившия си приятел, безработния Лойд Милър. Според нея няма кой друг да пусне видео материала в Интернет, освен него. Тя е огорчена от предателството, което той е извършил спрямо нея.
Хейзъл обяснява, че тяхната връзка е продължила с приливи и отливи една година. Миналото лято двамата прекарали ваканцията си на остров Тенерифе, където носели и видео камерата си. След няколко отпускащи питиета двамата решили да запечатат на лента най-горещите моменти от тяхната връзка.
Никога, дори и в най-страшните си сънища, Кийли не е допускала, че Лойд ще я предаде по този начин, споделя тя в интервю пред The Sun. По време на едногодишната им връзка тя наистина е обичала това момче и му се доверявала напълно. В края на интервюто горещото момиче заключава, че отсега нататък трябва да внимава повече в кого се влюбва.
Хейзъл твърди, че е отхвърляла нееднократно предложения за снимки на корицата на “Плейбой”, тъй като имало някои неща, които не желаела да излага на показ. Точно затова, след изтичането на интимните сцени в пресата, тя чувства, че вече не й е останало никакво достойнство.
Кийли Хейзъл добива известност като модел, след като през 2004 г. е избрана за идол от трета страница на The Sun.

19:55

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank