News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Стар Интернет пират съден и за разрушения с експлозиви

Брюс Форест взривил портативна тоалетна...

През фувруари американецът Брюс Форест, известен Интернет пират от края на 90-те, ще трябва да отговаря пред съда по седем обвинения за разрушаване на чужда собственост с помощта на експлозиви, както и стрелба с оръжие.
Според адвоката, Форест ще признае вината си. По този начин вероятно се надява да бъде удовлетворена молбата му за освобождаване от затвора, за да се подложи на лечение. Желанието му е да замени затворническата килия с домашен арест под опеката на майка си и съпругата си и под електронно наблюдение.
Миналата година съдът вече е отхвърлял подобна молба, тъй като е сметнал, че Форест е твърде опасен, за да бъде пуснат от затвора, припомня АР. Освен това е било разпоредено да премине медицински изследвания. В дома му е открит цял арсенал от оръжия.
Едно от обвиненията е за „ескалиращо разрушително поведение“. Намерени са и доказателства, че Форест е използвал лекарства, с които се е сдобивал нелегално в Интернет. Той е лекуван за тревожност, депресия и мигрена, причинени от травма на главата вследствие на падане.
Форест беше известен пират на музика и филми в Интернет в края на 90-те години на миналия век. Той стана герой на калифорнийския писател Дж. Д. Ласика, който го нарича „Принцът на Тъмния Нет“ в книгата си „Тъмният Нет: Войната на Холивууд срещу дигиталното поколение“, издадена през 2005 г.

17:11

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank