News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Microsoft вече работи по Windows Vista SP1

С наближаването на 30 януари, за когато е планирано официалното пускане на пазара на новата операционна система на Microsoft - Windows Vista, стана ясно, че от компанията вече работят по първия Service Pack за нея. Представител на компанията коментира, че вече са набелязани основните неща, по които ще се работи. "Service Pack 1 за Windows Vista ще е обикновен Service Pack - ще съдържа различни ъпдейти по сигурността, промени по самата операционна система и нови подобрения. Едва ли ще бъдете изненадани с нещо по-различно от сегашните SP" добавя той. Специалисти напомнят, че Vista е вече 2 месеца сред бизнес потребителите и от тогава се чуха доста критични мнения и коментари. Те добавят, че SP1 за Windows XP се появи точно 11 месеца след официалното представяне на операционната система. От Microsoft коментират, че все още е рано да дадат точна дата за пускането на Windows Vista SP1, като единствено могат да уточнят, че това ще стане до края на 2007 година.

22:26

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank