News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Cisco с уникален проект в Бизнес Парк Варна

Един доставчик предложи интегрирано всички услуги

Комуникационна инфраструктура от най-ново поколение ще предложи Бизнес Парк Варна на своите обитатели. Проектът е реализиран от Cisco Systems и „ТрансТелеком”.
„Уникалното при този проект е, че за първи път у нас един доставчик предлага интегрирано всички услуги – IP телефония, достъп до високоскоростен Интернет, виртуални частни мрежи и жична локална мрежа. Концепцията за IT архитектурата на комплекса е заложена още на ниво проектиране на сградите, което също прави проекта уникален за страната”, коментира Евгени Илиев, акаунт мениджър „Корпоративни клиенти” в Cisco Systems България.
Интегрираната мрежа и използването на IP телефония ще намалят разходите за поддръжка и експлоатация и ще доведат до бърза възвращаемост на инвестицията и висока ефективност на оперативно ниво, посочиха от Cisco. Активната част на инфраструктурата е изградена с опорен комутатор Cisco Catalyst 6500, етажни комутатори Cisco Catalyst 3560 и IP телефони Cisco 7940 и 7960.
Изграждането на телекомуникационната инфраструктура на Бизнес Парк Варна е първият проект от такъв вид и мащаб за „ТрансТелеком”, каза управителят на компанията - Хагоп Шемедикян.
Бизнес Парк Варна е първият по рода си комплекс от мултифункционални сгради в Източна България. Той дава възможност на компаниите и хората, които развиват бизнес в морската ни столица, да работят, пазаруват и почиват на едно и също място.
Инфраструктурата на комплекса включва независима енергийна и телекомуникационна обезпеченост. В изграждането на Бизнес Парк Варна ще бъдат вложени близо 50 милиона евро, а след завършването му в него ще работят около 4 хиляди души.

00:26

1 Коментари:

At 01 февруари, 2007 11:33, Blogger Unknown каза...

Само едно не можах да разбера, какво му е уникалното? Нито е глобално уникален, нито локално уникален (дори и само в териротията на бизнес парка не е уникален). Може би е уникално досаден, имайки се в предвид, че такива неща се говорят и правят от почти 10 години

 

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank