News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Първи N-безжични продукти одобри Intel

Устройства на Netgear съвместими с “Connect with Centrino”

Първи безжични 802.11n устройства със сертификат "Connect with Centrino" от Intel обяви мрежовата компания Netgear. Маршрутизаторите RangeMax NEXT Wireless-N (модели WNR834B и WNR854T) са преминали успешно сертификационния процес за съвместимост с адаптерите Intel Next-Gen Wireless-N.
N-адаптерите ще бъдат интегрирани в лаптопи с процесори Intel Centrino Duo, за да осигурят няколкократно по-бързи безжични комуникации от сега действащия WiFi 802.11/b/g.
Маршрутизаторите на Netgear бяха обект на продължителни тестове от Intel в реални условия - за период от няколко месеца в типична домашна и бизнес среда. RangeMax NEXT Wireless-N са изпробвани не само за тяхната съвместимост с Intel Next-Gen Wireless-N, но и оценявани за функционалност, разширен обхват, съвместна работа с други 802.11b/g клиенти и точки за достъп. Тествана е и способността им да елиминират Wi-Fi мъртви зони, уточнява Netgear.
Intel стартира програмата “Connect with Centrino”, за да гарантира на мобилните потребители съвместимост с продуктите 802.11n (draft), който осигуряват по-голяма скорост, разширен обхват и по-висока надеждност. Безжичната N-инфраструктура ще насърчи обединяването на забавления, комуникации и информация на едно място в съвременните домове.
Безжичните продукти RangeMax NEXT на Netger предлагат множество важни характерстики, сред които NAT и SPI защитни стени, Touchless WiFi Security, 64- и 128-битово WEP криптиране, WPA-PSK и WPA2-PSK ключове за достъп, DoS защита от атаки, IDS, както и DMZ за защитена игра в мрежа. Маршрутизаторите WNR834B и WNR854T (Gigabit Edition) са достъпни на пазара у нас на цени съответно 300 и 390 лв., съобщиха от дистрибутора Солитрон.

00:27

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank