News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Samsung извади поредния „убиец“ на iPhone


Новото творение на корейския гигант има и QWERTY клавиатура!
Въпреки че шумно обявеният Apple iPhone все още не може да бъде открит на пазара, той се превърна в индустриална мярка за всички новопоявяващи се мултимедийни джаджи. Последната компания, която влезе в тази битка, е корейският гигант Samsung със своя нов продукт Ultra Smart F700.
Моделът F700, точно както и Apple iPhone, разполага с чувствителен на допир екран, но за разлика от него, има и QWERTY-клавиатура. Това определено ще улесни потребителите при въвеждане на текст.
Друга интересна особеност на F700 е технологията VibeTonz. Тя дава възможност на потребителите да „почувстват“ бутоните, които реагират с вибрация при натискане.
Ultra Smart F700 поддържа стандарта HSDPA и след като веднъж тази мрежа бъде напълно разгъната, притежателите на устройството на Samsung ще могат да свалят файлове с много високи скорости. MP3 файл с големина от 4МВ, например, ще бъде изтеглен само за 4.4 секунди.
F700 предоставя 2.78-инчов TFT LCD цветен дисплей и 5-мегапикселова камера с авто фокус. Предвидена е също така и поддръжка на безжични Bluetooth комуникации.
Засега все още не е известно кога устройството ще се появи на пазара и колко ще струва. Samsung ще го покаже следващата седмица на търговското изложение 3GSM в Барселона.

16:12

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank