News42

Новини от света на интернет и високите технологии

SiS е готов с чипсети за Vista PC от висок клас

Новите модели поддържат дигитални медийни центрове

Тайванската компания SiS обяви три различни чипсета за новата операционна система Windows Vista Premium Edition. Моделите SiS672FX и SiS672 са проектирани за десктоп PC, докато чисетът SiSM672MX е предназначен за лаптопи.
Освен че са стабилни и сигурни при сърфиране в Интернет, редактиране на документи, при работа с е-поща и мигновени комуникации, по думите на компанията, новите чипсети поддържат функциите Media Center, вградени във Vista Home Premium и Ultimate Edition.
Тези функции позволяват на потребителите да създават дигитални медийни центрове, включващи музика, телевизионни програми, филми, видео и фото галерии, както и игри. В допълнение, Vista системите могат да се свързват към конзолите за игри Microsoft Xbox 360 с цел споделяне на съдържание в няколко стаи от дома.
Vista сертификацията на чипсетите на SiS означава също, че те поддържат новия потребителски интерфейс Aero. Освен че осигурява по-добра визуализация, Aero помага на потребителите да организират по-лесно приложенията и файловете си.
В двата чипсета за десктоп РС е интегрирана технологията Mirage3+, която осигурява отлична 2D и 3D графика на системите с Windows Vista Premium Edition, твърди компанията.
SiS672FX и SiS672 поддържат процесори Intel Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4 и Core 2 Quad, както и FSB скорости до 1066MHz и 800MHz, респективно. И двата чипсета поддържат памети DDR2-667 и всеки от тях е снабден с един PCI Express x16 интерфейс с пропускателна способност до 4GB/s.
Моделът SiSM672MX за ноутбуци също интегрира технологиите Mirage 3+ и Real Video. Чипсетът поддържа процесори Intel Pentium M, памети DDR2-667 и един PCI Express x16 слот. В допълнение мобилният чипсет използва технологията Advanced Power Management за намаляване на консумацията на лаптопите.
SiS предлага и чипсети за системи от по-нисък клас с Windows Vista Basic Edition. Това са моделите SiS671FX, SiS671 и SiSM671MX за Intel десктоп РС и SiSM671MX за Intel лаптопи.

16:36

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank