News42

Новини от света на интернет и високите технологии

М-Тел свали с 44% цената на мобилния Интернет

4 стотинки струва мегабайт в новия пакет от 5000MB

Специална промоция с до 44% по-ниски цени за пренос на данни и интернет през мобилната мрежа обявява М-Тел. От вторник (13 март), съществуващият пакет за пренос на 1000МВ данни в мрежата на оператора ще струва 99 лв. с ДДС, което е намаление с 44%.
Пакетите с включени 500МВ и 250МВ ще струват съответно 79 лв. и 49 лв. с ДДС - намаление от 33% и 37%.
М-Тел пуска на пазара и нов пакет за пренос на данни през мобилната мрежа с включени 5000МВ. С него клиентите заплащат по 4 стотинки на мегабайт.
Месечните пакети могат да се използват за достъп до Интернет, корпоративен и-мейл или виртуална корпоративна мрежа (VPN) за връзка до фирмени ресурси. Благодарение на HSDPA технологията, мрежата на М-Тел позволява пренос на информация със скорост до 3.6 Mbps.
Пакетите за данни се ползват с две устройства - Vodafone Mobile Connect Card и Vodafone Mobile Connect Modem. Докато картата е подходяща за преносими компютри, модемът се свързва през USB порт, което позволява да бъде използван и с настолен компютър. Устройствата са лесни за инсталиране. Те съдържат специализиран софтуер, който позволява изпращане на SMS от компютъра, както и следене на изразходвания трафик.
Промоционалните цени на устройствата започват от 99 лв. с ДДС. Предвидени са и схеми на изплащане с месечна вноска от 4.62 лв. с ДДС.

13:37

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank