News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Сайт разкрива истината за кучетата

Уважавани експерти ще отделят фактите от измислиците...
Мери Бет Клоуз осъзнава за първи път, че обича кучетата и има желание да се грижи за тях, на петгодишна възраст. След една ужасна зимна буря, вместо да излезе да се пързаля с другите деца, тя моли родителите си да се погрижат за бездомните кучета.
41 години след този случай Клоуз, заедно с уважавани експерти, отвори сайта caninekingdom.com посветен на кучетата и на отделяне на фактите от измислиците за тях.
Клоуз се опитва да отърве кучешкия свят от страданията, които преживява, поради това, че хората и техните домашни любимци обработват информацията по различен начин. По тази причина тя кани специалисти да създадат универсален протоколен център в кучешкото кралство.
Желанието й е този център да се превърне в международна база данни за кучета, която съдържа факти и методи, подкрепени с твърди доказателства. Тя моли специалистите да предоставят доказателства, че техните методи работят правилно. След оценка от интердисциплинарна комисия от експерти, универсалният протоколен център ще публикува и рекламира ценни методи на сайта.
Клоуз е сигурна, че собствениците на кучета ги обичат и правят това, което смятат за най-добро за своите любимци. За съжаление, при наличието на толкова много подвеждаща информация, не е възможно да се знае какво да се прави или на кого да се вярва.
А на Клоуз определено може да се вярва. Любовта й към животните е за цял живот. В колежа тя специализира животновъдство, след което планира да отиде във ветеринарно училище, но осъзнава, че страстта й е да изучава поведението на кучетата, а не да ги лекува.
След като известно време е управител на подслон за кучета, който обслужва 13 града в северната част на Щатите, тя се връща в училище, за да получи висше образование по психология и организационен мениджмънт. Оттогава Клоуз разделя времето си между професионалните задължения като бизнес консултант на големи компании и любимото си занимание да работи със собственици на кучета и групи, предлагащи обслужване и съвети за отглеждане на домашни любимци.
Преди седем години Клоуз основава холдингова компания „От любов към кучетата”, която освен с бизнес, се занимава и с изучаване на кучетата и техните нужди. В резултат на това се появява caninekingdom.com, който според нея е един от първите опити за научна оценка на методите за обучение и възпитание на кучетата.
За да издържа финансово тази дейност, сайтът предлага определени продукти за продажба, които са от високо качество, безопасни и ефективни.

19:29

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank