News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Репортер ще пее забавни новини в Yahoo!

Новата емисия ще накара всички да потропват с крак

Представители на уеб гиганта Yahoo! заявиха на 22 февруари, че компанията смята да пусне нов видео проект до края на това тримесечие, в който специално поканен журналист ще пее новините, съобщава "The Hollywood Reporter". От Yahoo! не пожелаха да разкрият личността на певеца, но съобщиха, че това е известен човек, който има опит както в пеенето, така и в журналистиката.
Макар че говорителят на компанията отказа да даде подробности за новата инициатива, която ще се нарича "Odd News Underground" („Странни новини зад кулисите“), той все пак предаде думите на Скот Мур, шеф на новините и информацията. Според него, този проект ще създаде един напълно различен вид новинарска емисия, а репортерът ще накара всички да потропват с крак. Новините ще имат по-развлекателен характер, така че не можем да очакваме рими за войната в Ирак.
Пеещият репортер е първият проект на Yahoo!news след декемврийската реорганизация на компанията, която доведе до напускането на водещи мениджъри на съдържание като Лойд Браун и Дейвид Катц. Предишният проект беше програмата "The Hot Zone With Kevin Sites" („Горещата зона с Кевин Сайтс“), представляваща хроника на пътешествията на журналиста, който пътуваше и изпращаше репортажи от обхванати от войни страни по цялото земно кълбо.
Към средата на 2006 г. Yahoo! намали своите програмни амбиции и пусна само няколко по-скромни инициативи. Компанията наблегна по-значително на интегрирането на съдържание, генерирано от потребители, като например една нова секция за храни и кулинарство с оригиналната програма „"Cheap 'n' Easy" („Евтино и лесно“).

11:56

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank