News42

Новини от света на интернет и високите технологии

Nvidia пуска мощен пакет за DirectX 10 разработки

Платформата ще спести време и пари на създателите на игри

Нова платформа за разработка на игри, които ще ползват в пълна степен предимствата на технологията DirectX 10, представи компанията Nvidia.
Когато Microsoft въведе DirectX 10, това изправи създателите на графични приложения пред едно от най-големите предизвикателства - да направят преход към новата технология. Платформата на Nvidia е предназначена да улесни разработката и оптимизирането на игри за DirectX 10.
Nvidia Developer Toolkit ще спести пари и време на разработчиците при създаване на игри с почти жива графика и физически реализъм. Пакетът предлага множество инструменти за по-лесно проектиране, настройки на производителността и други възможности в помощ на разработчика.
Nvidia Developer Toolkit включва SDK 10 със всички нови DirectX 10, OpenGL и CUDA кодови модели, както и Texture Tools - библиотеки и плъгини за работа с текстури. Пакетът освен това предлага и мощния инструмент за откриване и отстраняване на грешки PerfKit 5.
Друг полезен инструмент е ShaderPerf 2, който предоставя детайлна информация за шейдърна производителност, с поддръжка на нови драйвери. Пакетът включва още среда за разработки FX Composer 2 и огромна колекция от GPU шейдъри с повече от 100 различни ефекта, наречена Shader Library.
Подробности за платформата са достъпни на адрес: developer.nvidia.com

09:54

0 Коментари:

Публикуване на коментар

<< Начало

Препоръчваме Ви

WebDevLabs.com

WebDevLabs предлага изработка както на статични, така и на динамични уеб-сайтове на изгодни цени.

EdelweissBG.com

EdelweissBG.com гордо обслужва Русе, а от скоро и 15 града в България. Ние предлагаме само най-добрите аранжировки от най-красивите и най-свежи цветя и подходящи за всякакъв повод подаръци. Защото всеки от нашите клиенти е важен. Нашият професионален персонал е нает да прави пазаруването от нас удоволствие за вас.

За този сайт

Сайта е стартиран на 03.11.2006 и има за цел и идея да предлага на своите потребители само най-новите, най-интересните и най-значимите новини от света на интернет и високите технологии, както и софтуеърни новини. Стараем се да сме добри и явно го постигаме, но винаги можем и по-добре, затова и целите ни са високи. Приятни моменти в сайта и дано винаги да намирате това което търсите при нас.

За контакти

Пишете ни на нашият e-mail ако нещо Ви интересува или имате оферта за реклама или размяна на линкове. С радост ще Ви отговорим.

Електронна поща:
@#$_amtwebmaster[at]yahoo.com Подразбира се че трябва да премахнете @#$_ от e-mail адреса. :-)

Google

Приятели



Архив

Последни новини

Линкове

Реклама








Статистика



Check PageRank